Sommarträff för vuxna med Ryggmärgsbråck

liljanpng
Som medlem i Spin-off har du möjlighet att vara med på denna sommarträff.
Föreningen Spin-off planerar tillsammans med Funktionsrätt Dalarna och Habiliteringen Region Dalarna en träff för vuxna personer från 18 år med ryggmärgsbråck.

Nu får Du möjlighet att träffa och umgås med andra vuxna med RMB under några dagar på Liljans Herrgård. Liljan är ett ställe som drivs av Parasport Dalarna. Det är helt tillgängligt med toaletter, duschar, hiss och ramper. Det finns möjlighet till övernattning, 4 sovrum med mellan 2-6 bäddar i varje rum. Om du bor i närheten går det bra att delta i träffen under dagtid och sova hemma.

Vi planerar olika aktiviteter bland annat ett besök på Falu Gruva. På Liljan finns det också massor av saker att göra som fiske och prova på olika idrottsaktiviteter. Vi kommer att erbjuda föreläsningar och gruppdiskussioner kring ämnen som har anknytning till RMB.  Det viktigaste av allt att äntligen kunna träffas och få möjlighet att knyta nya kontakter. Träffen börjar måndagen den 22 augusti 13:00 med lunch och slutar torsdag 25 augusti 13:30 också med lunch. Preliminärt program finns bifogat.

Spin-off har ansökt från Stiftelsen Spinalis/Stiftelsen Caroline Montgomery för att bekosta stora delar av lägret. Du betalar endast 200 kr i anmälningsavgift och står för dina egna resekostnader till och från träffen. Priset inkluderar kost, logi och alla aktiviteter. Medföljande assistenter betalar 1750 kr för alla fyra dagarna.

Låter det intressant? Gör din anmälan till

Eva Toft             eva.toft@spin-off.se eller på telefon 073 654 31 76

                  Senast 21 juni

 
regdalpngfrttpng       spin-offloggaorgjpg